January 29, 2023

Nikolla Selakoviq – televizioni serb ia shfaq hartën e Kosovës si shtet sovran. Reagimi i tij epik po habit gjithe vendin.‘Çartet’ Selakoviq, televizioni serb ia shfaq hartën e Kosovës si shtet sovran.Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikolla Selakoviq, e qortoi tele,vizionin serb RTS, për shkak se në video-mur ishte shfaqur një ilustrim, në të cilin dukeshin shtetet evropiane, e aty ndodhej edhe Kosova e ndarë nga Serbia.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo ishte arsyeja pse Selakoviq u nervozua dhe i reagoi gazetares Ivana Çkonjeviq e cila po e intervist,onte ministrin serb.Më pas televizioni serb u ka kërkuar fal,je shikuesve dhe ilustrimi është hequr nga ekrani.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *