March 24, 2023

Më inkurajon fakti që jeni të fokusuar në luftimin e korrupsionit. SHBA vazhdojnë të bëjnë një përkushtim të madh për sigurinë e Kosovës dhe na vjen mirë që patëm mundësi të dëgjojmë nga udhëheqja për zhvillimet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përkushtimi humanitar që Kosova e ka ndaj botës. Na vjen keq se jemi të pikëlluar për humbjen e Albright dhe familja e saj e çmon memorialin që e keni ngritur këtu në Prishtinë. Gjatë diskutimeve tona folëm për interesat e përbashkëta, për t’ju bashkuar NATO e BE.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *