March 22, 2023

I thashë: “Dajë si është Mergimi”, ma ktheu, “shnosh e mirë, si Topi, në Tiranë” dhe pas këtij dialogu kanë filluar përplasjet fizike dhe sigurimi ka intervenuar…”Ilir ankohej se lufta nuk po financohej mirë, përkatësisht se nuk po zgjidhej si duhet financimi, kritika për të cilat edhe është krijuar një version i motivit të ekzekutimit të tij.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Dëshiroj që ushtrinë Çlirimtare të Kosovës askush të mos e marrë si pronë private”, ishte mesazhi ndoshta kryesor në letrën që Ilir Konusheci ia dërgonte miqve të tij, më 18.XI.1997, sipas botuesve të letrës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *