March 24, 2023

“Air Albania”, linja ajrore shqiptare është objektivi i radhës i grupit të hakerave ransomware LockBit.

Shënimi i kërcënimit u postua në faqen e tyre më 30 janar.

Afati i fundit për pagesën e shpërblimit është më 14 shkurt.

Emri i kompanisë u shfaq mes viktimave të tjera, duke përfshirë transmetuesin rajonal amerikan PBS KVIE dhe CPL Industries.

Faqja e internetit e operatorit ishte e aksesueshme në kohën e publikimit të raportit . Kompania ende nuk i është përgjigjur kërkesave për koment nga The Cyber ​​Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *