April 1, 2023

Themeluesi dhe lideri i lëvizjes “Rilindja ruso-serbe”, Andrej Rodinov ka kërcënuar Kosovën dhe Ukrainën. Në një video të publikuar në mediat sociale, ai kërcënoi hapur të dyja vendet duke thënë se serbet do të shkojnë në Prizren ndërsa rusët në Kyiv.“Vitin e ardhshëm, rusët në Kyiv dhe serbët në Prizren”, paralajmëroi krimineli rus Rodionov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *