March 30, 2023

Gazetari Artan Hoxha ka zbardhur detaje të reja mbrëmjen e sotme në lidhje me vr asjen e Brilant Martinajt në Fushë- Krujë.

Sipas Hoxhës është edhe një skuadër që del edhe 5 ditë më pas në aten tatin ndaj Ylli Brahimit. Ata kanë sjellë një dyshe si efe ktivë po licie për të devijuar tra fikun. Kanë patur informacion të qartë për lëvizjet e Policisë dhe kanë pasur pajisjet e tyre. Kanë vepruar si një skuadër policore.

“Të bëj një gjë të tillë lë gjurmë. Kjo duket se kanë investuar, hyn tek atent atet që kanë kosto të madhe. Nuk besoj që aty ka mjaftuar një punonjës i vetëm, megjithatë kjo është një çështje që do e nxjerrë het imi. Në çështje të tjera, të dy palëve u janë gjetur kontakte me Policinë. Më rezulton që e njëjta dorë, si tek ngjarja e parë dhe tek e dyta. Kanë reaguar menjëherë pa u bërë të 7-at e të parit.” thotë Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *