April 2, 2023

Familjarët e një të moshuari në Lushnjë kërkojnë ndihmë për gjetjen e 60-vjeçarit Rako Pupi.

Rako Pupi nga fshati Këmishtaj të Lushnjës, është parë për herë të fundit në plazhin e Divjakës dhe më pas i ka humbur kontaktet me familjen e tij.

Familjarët kërkojnë ndihmë nga qytetarët, ata kanë vendosur në dispozicion numrat e telefonave nëse dikush ka informacion për vendndodhjen e 60-vjeçarit.

Lajmëroni në dy numrat e celularit më poshtë nëse keni informacion rreth tij
-0676920018
-0675611456

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *