March 30, 2023

Kryetar i Bordit të Bankës Qendrore është zgjedhur Bashkim Nurboja.Lajmin e ka bërë të ditur vet Banka Qendrore, ku po ashtu bëhet e ditur se bordi u njoftua edhe me Raportin mujor të Guvernatorit.

“Z. Bashkim Nurboja është zgjedhur kryetar i Bordit të Bankës Qendrore. Gjithashtu, Bordi u njoftua me Raportin mujor të Guvernatorit/Bordit Ekzekutiv”, thuhet në njoftim.Pas emërimit të Nurbojës si kryetar i Bordit të BQK-së, ka reaguar deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, i cili ka ironizuar me postimin e tij në Facebook.

Pas kësaj ka reaguar deputeti i AAK-së, Bekë Berisha duke ironizuar me Lëvizjen Vetëvendosje e cila para ardhjes në pushtet në vazhdimësi kishte proklamuar “ç’kapje të institucioneve” nga politika.

“U č’ kap BQK-eja”, ka shkruar ai, ndërsa ka publikuar dhe një foto të Nurbojës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *