March 24, 2023

Ditën e sotme “Vëllai i Madh” i ka vënë banorët përpara një prove interesante, ku secili prej tyre duhet t’u përgjigjej disa pyetjeve rreth historisë. Banori që do të gjente më shumë pyetje të sakta, do të fitonte imunitet për javën e ardhshme.Një përgjigje që mori më së shumti vëmendjen e banorëve dhe të publikut ishte ajo e Deas kur u pyet për vitin e lindjes së Gjergj Kastriot Skënderbeut.

Duke mos e ditur vitin e saktë, Dea aludoi se lindja e heroit tonë kombëtar ishte në vitin 1956. Një gabim i tillë do të ishte më pak i habitshëm nëse do të leviznin disa vite në pergjigjen e saj, por jo më shumë se 4 shekuj. Mirëpo, duket se Dea ka qenë e saktë me përgjigjet e tjera ndaj u shpall fituesja e lojës. Edhe pse loja u shoqërua me debate, banorët e duartrokitën rezultatin final. Kujtojmë se gjatë lojës, Luizi dhe Amos u përjashtun, pasi ndihmuan Kiarën dhe Armaldon. Sa i përket debateve, përplasje pati mes Teas dhe Armaldos dhe mes Efit dhe Oltës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *