April 2, 2023

Një deklaratë e imamit nga Prizreni Irfan Salhiu po bën gjiro nëpër internet. Ai ndër ligjëratat e tij të shumta që janë, kësaj radhe ka vendosur të flas për beqarët apo njerëzit e pa martuar. E për Irfan Salihun, beqarët janë kategoria më e keqe. Sipas tij, këtë gjë e ka thënë edhe vet profeti Muhamed.

“Njerëzit më të këqij të allahut ka thënë Muhamedi, janë beqarët, njerëzit më të urryer të Allahut janë beqarët dhe të vdekurit më të këqij të Allahut janë beqarët. Edhe beqaret, jo dua ta kryej shkollën, fakultetin, pastaj magjistraturën dhe kur e sheh 30 vjet i ka bërë”, thotë imami mes tjerash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *