April 2, 2023

Danielle Lloyd është një modele e njohur angleze që në vitin 2004 u shpall Miss Anglia, dhe një vit më vonë Miss Britania e Madhee. Ajo së pari u bë e njohur kur iu hoq titulli i saj Miss Britania e Madhe pasi pozoi nu do në edicionin e dhjetorit 2006 të revistës Playboy. Pavarësisht kësaj 39-vjeçarja është një nga femrat më të bukura në Mbretërinë e Bashkuar.

E njohur në vitet 2000 për stilin e saj re bel, vajza e festave të shfr enuara është e kundërta e atij personi tani në këtë kohë sepse është nënë e përkushtuar e 5 fëmijëve nga dy martesa të ndryshme. Mesa duket ajo ka vendosur që tashmë të jetë një person i ekuilibruar. E la alko olin për sportin, dhe tani mbu rret me një bark plot muskuj dhe një fizik të lak mueshëm. Papa racët e kapin shpesh duke bërë ‘work-uot’ ose stërvitje. Në të kaluarën, ka qenë dhe në rehabilitim, por tani këto probl eme janë harruar nga koha. Danielle ka rrëfyer se:

Në 2021, për një vit tjetër nuk piva alko ol dhe nuk është ndjerë më mirë në kohën e jetës. Nuk kam nga të gjitha, sepse më pëlqen të kem një verë në tavolinë, por duhet të ketë një ekuilibër.Tani ajo është në shtëpi në 20.00 dhe gjithashtu në mëngjes ngrihet herët për të bërë gati fëmijët në shkollë. Lloyd thotë se mundohet shumë për pamjen fizike që ka, sepse kërkon t’i pëlqejë gjithmonë të shoqit, 4 vjet më të vogël. Në lidhje me këtë ajo është shprehur seDua jem një model për fëmijët e mi, dhe meqë burrin e kam më të ri, duhet të jetë një formë për të. Unë ndjek një dietë, dhe jam mësuar me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *