April 2, 2023

Një ish-pa struese është vënë në pra nga ditën e sotme në Tiranë pasi ak uzohet se ka vj edhur shtëpinë ku ishte e punësuar. Mësohet se ish-past ruesja me emrin Elida Kodra ka vj edhur në banesë 2 mijë euro, 300 dollarë si dhe 35 lekë të rinj. Ndërkohë që nga arre stimi asaj u sekue struan 840 euro, 600 dollarë dhe 40 900 lekë të rinj.

Tiranë/Fin alizohet nga Komisariati i Policisë Nr. 2, oper acioni policor i koduar “Gra cka”. Vo dhi shuma parash në një banesë, vihet në pra nga ish-punonjësja e mirëmbajtjes së kësaj banese. Seku estrohen 840 euro, 600 dollarë dhe 40 900 lekë të rinj. Shërbimet e Komisariatit të Policisë Nr. 2, në vijim të punës për go ditjen e paligjshmërive në fushën e vje dhjes së pronës dhe pasurisë, bazuar dhe në provat e siguruara gjatë një pune të mirëfilltë het imore për vjed hjen e disa shumave parash, në një banesë në rrugën “Vaso Pasha”, kanë organizuar dhe finalizuar ope racionin policor të koduar “Gr acka”.

Si rezultat i këtij oper acioni u bë ndalimi i shtetases E. K., banuese në Tiranë. Nga provat e siguruara gjatë het imit ka rezultuar se shtetasja E. K., e cila ka qenë e punësuar për mirëmbajtjen e banesës së shtetasit Z. E., në rrugën “Vaso Pasha”, gjatë javës së fundit ka vje dhur në këtë banesë, 2000 euro, 300 dollarë dhe 35 000 lekë të rinj. Gjatë kontrollit të çantës së shtetases E. K., shërbimet e Policisë gjetën dhe sekue struan në cilësinë e provës materiale, 840 euro, 600 dollarë dhe 40 900 lekë të rinj. Materialet procedurale i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të mëtejshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *