April 1, 2023

Kryetari i PD-së, Sali Berisha ka reaguar për arre stimin e ish-zyrtares së Kryeministrisë, Alda Klosi, ndërsa ‘e lidh’ këtë ngjarje edhe me çështjen McGonigal.

Mes batutave, Berisha, i vendos emrin e të da shurës së McGonigal, Allison Guerriero, e cila edhe zbuloi aferat e përfshira të ish-zyrtarit të FBI-së, si ‘Rozeta’, pa struesja që vo dhi në banesën e Alda Klosit.

“Habia Gonigal është kjo! Si ka mundësi që ky njeri të op erojë dy vite në Shqipëri me intensitet të madh dhe në fund ta zbulojë da shnorja e tij. Rozeta të themi. Të më falë Rozeta, se nga ana morale mund të jetë e ndershme, pavarësisht se ka vje dhur. Rozeta nuk ka vje dhur, por të gjitha trajcat me para i ka marrë me urdhër të Alda Klosit. Si mundet një grua, pa njohuri të tilla, që të hapë një kasafo rtë. Por kodin Rozetës ia dha Alda. E kuptoni apo jo?! Ajo zbatoi urdhrat, çoi të fsheh jo 120 mijë, por 700 mijë euro të vje dhura”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *