23-vjeçarja nga veriu kërkon burrë në emision, nuk e BESONl si i përgjigjet moderatori

23-vjeçarja nga veriu kërkon burrë në emision, nuk e BESONl si i përgjigjet moderatori

23-vjeçarja nga veriu kërkon burrë në emision, nuk e BESONl si i përgjigjet moderatori

Kur Aldo e ka pyetur për moshën dhe ajo i thotë që është 23 vjeçe, moderatori i ka thënë që është tu rp që ajo kërkon grua në emision pasi mund ta gjeje vetë. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…