5 Gjërat që mësova kur ndalova së bërtituri tek fëmijët e mi!

5 Gjërat që mësova kur ndalova së bërtituri tek fëmijët e mi!

1.- Unë nuk kam fëmijë të përsosur, por as nuk i dua ata të përsosur. Fëmijët e mi janë krejtësisht të papërsosur, pasi ata janë fëmijë që kanë derdhur lëng,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…