7 raste kur fotografët e dasmave kapën diçka të papritur

LAJME

Javë të përgatitjes serioze, acarime të mëdha dhe të vogla, para, shumë gëzim – kjo është një ‘recetë’ për një martesë tipike.Për ta bërë atë edhe më mirë, mbase keni nevojë për pak humor dhe pak çmenduri…/Pamjet meP0SHT.

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi, të publikuara nga Brigh Side, në të cilat shihet se në dasma diçka nuk ka shkuar mirë.