“Ai është maniak s*ksual dhe i cmendur pas…”, i dalin të palarat aktorit të njohur të Portokalli

“Ai është maniak s*ksual dhe i cmendur pas…”, i dalin të palarat aktorit të njohur të Portokalli

Ai është një nga aktorët më të dashur të publikut, i cili prej shumë vitesh shfaqet tek spektakli Portokalli.

Fjala është për Florian Binaj, i cili së fundmi ka qenë i ftuar në emisionin e Kastro Zizos, “Late night show”.

Gjatë intervistës në studio, është transmetuar një video e moderatorit dhe aktorit, Salsano Rrapi, i cili ka dhënë një mendim për kolegun Binaj.

Meqë në skenë, Salsano disa herë është bërë si “partnerja” e Florit në pjesën e atentateve në “Portokalli”, ai u shpreh me humor se Florjani është një man iak s.ek s ual.

“Flori, kryesorja është që është i gjatë dhe i dobët. Flori thyhet si kallam. Duhet të flas si shok, si mik apo si partner? E kam dhe partner sepse zakonisht kam bërë vajzat në “Portokalli” tek pjesa e atentateve. Të them gjërat e mira në fillim: është mik i mirë, shumë punëtor, i talentuar, shumë king, shumë s ek si, ma ni ak se ks ual (me shaka). I pëlqen shumë makina, por vjen me biçikletë në punë. E ka fiksim kur vonohen kolegët si puna ime dhe vetë vjen gjithmonë me vonesë. E do shumë Shqipërinë, dhe Amerikën dhe Brazilin”, tha Salsano për Florjan Binajn, i cili qeshte teksa dëgjonte përshkrimin e mikut të tij.