Albin Kurti dhe Vjosa Osmani më të bashkuar se KURRË! “DRIDHIN” kundërshtarët me këtë deklaratë

LAJME

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani më të bashkuar se KURRË! “DRIDHIN” kundërshtarët me këtë deklaratë

Kandidati per kryeminister, Albin Kurti dhe presidentja ne detyre Vjosa Osmani, lista e së ciles garon së bashku me Vetevendosjen në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë marrë pjesë në një diskutim ku kanë shpalosur prioritetet e tyre per zhvillimin ekonomik.Osmani ka thene prioriteti i tyre eshte l uftimi i k orrupsionit dhe konfiskimi i pasurise se fituar ne menyre te palígjshme.Osmani ka thënë se pasuria e palígjshme që konfiskohet duhet të drejtohet kryesisht në investim në fushën e sundímit te lígjit.