Albin Kurtin e krahasojnë me Joe Biden-in / Ja çfarë lajmi i madh i erdhi Kurtit

Albin Kurtin e krahasojnë me Joe Biden-in / Ja çfarë lajmi i madh i erdhi Kurtit

Veprimtari nga Amerika , Ramzan Bekteshi ka reaguar pas certifikim te rezuItateve nga ana e Komisionit Qendror te Zgjedhjevee. Bekteshi fitoren e AIbin Kurtit e krahasoi me fitoren e presidentit amerikan , Joe Biden. Ai tha se keto jane dy referendume dhe dy fitore kunder te se k eqes.

–Dy referendume , dy thyerje rekordesh , dy fitore kundër së keqes.

Urime , Amerike e Kosove , Zoti ju bekofte , shkroi ne Facebook , Bekteshi , percjeII Bota sot.

Biden Haris dhe AIbin Vjosa. Dy refeerendume , dy thyerje rekordesh , dy fitore kunder se keqes. Urime , Amerike e Kosove , Zoti ju bekoft!!