Arabi merr me qira vilën ku piloti grek vrau gruan, por pendohet keq: Ja cfarë më ndodh natën

LAJME

Arabi merr me qira vilën ku u v r a 20-vjeçarja nga piloti grek, por duket se është pe ndua r.

Vetë grekërit nuk e merrnin me qira vilën nga ajo që mësuan se çfarë ndodhi aty. Sidoqoftë, vr a sësi një muaj më parë dha ur dhër që gjërat që ishin brenda në shtëpi të hiqeshin.

I riu arab mori me qira shtëpinë në fjalë, por ai nuk e dinte historinë t ra gj ike të vra s jes së Caroline dhe va rjen e qenit në katin përdhes të shtëpisë.

Por, çfarë po ndodh me arabin në Glyka Nera? Sipas mediave të huaja, qiramarrësi sapo u informua për ngjarjen t r agj ik e të 11 majit 2021 dhe zbuloi se tani e ka të vë shtirë të fle natën dhe se sa më shumë që kërkon detaje për atë që ka ndodhur, aq më shumë mendon se ai duhet të largohet për fundimisht nga shtëpia.

Detajet e vr as jes që t ron diti të gjithë Greqinë dhe jo vetëm, nuk ka të ndalur dhe zhvillime të reja dalin në dritë çdo ditë. Brenda një jave, materialet e kamerës do të dalin në dritë. Por, ka fak te të tjera të forta që mund të “fundosin” v ra s ësin e nënës fatkeqe 20-vjeçare.