Armend Zemaj ngrit pluhur me fjalet e renda // VV-ne e ka kapluar hajnia!!!

LAJME

Armend Zemaj ngrit pluhur me fjalet e renda // VV-ne e ka kapluar hajnia!!!

Deputeti i LDK-së, Armend Zemaj, thotë se Qeveria Kurti ka vetëm fjalë dhe retorikë boshe.Ai thotë se krejt interesimi i tyre është për të kapur shtetin në të gjitha instancat Kushtetuese.“Zakonisht 100 ditëshi i qeverive normale me program të qartë, me objektiva do të karakterizohej me plane konkrete, me ndryshime që do te ipnin plan të qartë dhe cilësore. Eshtë një vazhdimësi e k.eqe me një dema.gogji të tepruar dhe me popullizma të skajshme që akoma po i bëjnë dem Kosovës në arenën ndërkombëtare, shohim vetëm fjalë, retorik boshe, fshehje prapa paaftësisë për të menaxhuar me situata të ndryshme, dhe krejt çka është interesimi i tyre është për të kapur shtetin në të gjitha instatncat kushtetuese, përmes mekanizmave që janë ndërtuar në Lëvizjen Vetëvendosje që këtu e kanë trupin por kokën e kanë në shtetet fqinje”

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK-së, Zemaj, pohon se brenda VV-së ka njerëz të a.ku.zhuar për k.r.im dhe k.or.ru.psio.n.“Kjo është ta quaj kartë e pa arsyshme e cila përdoret, sepse po thuajse në çdo instancë që ka ndërtuar VV-ja, ka njerëz që kanë akt.a.k.u.za për k.hrim dhe k.hor.rupsion, ose ka njerëz që në të kaluaren e tyre janë shfajësuar përmes vjetërsimit të landëve dhe kjo nuk e arsyeton atë fakt. Shpresa që këta e kanë ndërtuar se h.aj.nat do të jenë në bh.urg, h.ajnat në fakt mbahen në qeveri dhe parlament, kjo është logjika vepruese e Lëvizjes Vetëvendosje dhe qeverisë Kurti në këto 100 ditë sepse po të ishte ndryshe do të ishte një shpresë dhe dokuritë negative tjera” tha nder tjerash ish Ministri ArmendZemaj