Askush nuk priste që ata të dy të ndaheshin, Roberti bën atë që nuk pritej për të fshirë çdo gjurmë të Norës…

Askush nuk priste që ata të dy të ndaheshin, Roberti bën atë që nuk pritej për të fshirë çdo gjurmë të Norës…

Martesa e tyre ishte e bujshme, e bujshme edhe ndarja.

Robert Berisha dhe Nora Istrefi kanë thënë se ruajnë marrëdhënie të mirë, e se shkau i ndarjes ishte konsumimi i dashurisë, megjithatë respekti për ish-çiftin ende vazhdon.

Robert Berisha ka publikuar një foto ku në fokus sëhtë parakrahu i tij i majtë, vend ku kishte bërë tatuazh edhe emrin e Nora Istrefit.

Berisha ka punuar një tjetër mbi të, për t’i humbur vëmendjen.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.