Ata qe jane Prindë duhet ta shohin patjetër kete video për fëmijët, video që tro.n.diti rrjetin

Ata qe jane Prindë duhet ta shohin patjetër kete video për fëmijët, video që tro.n.diti rrjetin

Një fëmijë ka shpëtuar mrekullisht pasi rrez.i.koi ta zinte poshtë një prej mobilieve të shtëpisë. Në video tregohet incidenti i rëndë, kur fëmija hap sirtarët e komodinës dhe papritur rrëzohet në tokë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I mituri goditet nga mobilia, por fatmirësisht largohet dhe ajo nuk e zë poshtë. E gjithë skena është filmuar nga kamerat e sigurisë së shtëpisë, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ndërsa e ëma, sapo dëgjon zhurmat dhe të qarën e fëmijës, shkon menjëherë në dhomë.Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin Udon Thani në Tajlandë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet