Bleu shtëpi të re, pronari tmerrohet nga ajo që gjen të fshehur brenda murit të banesës

LAJME

Një pronar shtëpie është tronditur nga ajo që ka gjetur të fshehur në murin e banesës së tij të re. Ai ka zbuluar një shënim brenda një kukulle lecke që që ndodhej në murin e pronës së tij të re./Pamjet meP0SHT.

Sipas Daily Mail, Jonathan Lewis kishte marrë çelësat e shtëpisë së tij të re në Walton Surrey, kur vendosi të kontrollonte hapësirën nën shkallë.

32-vjeçari theu murin me çekiç dhe zbuloi një kukull që përmbante një mesazh.

“I dashur lexues/pronar i shtëpisë, faleminderit që më lirove. Emri im është Emily. Pronarët e mi origjinalë jetuan në këtë shtëpi në vitin 1961. Nuk u pëlqeja dhe duhej të shkonin. E tëra që bënë ishte këndimi dhe ishin të gëzuar. Goditja me thi kë qe zgjedhja ime e vd ekjes për ta. Shpresoj të fle mirë“, thuhet në mesazh.

Lewis thotë se miqtë i kanë propozuar ta hedh shtëpinë në shitje dhe të largohet, por që ai e ka marrë me sportivitet dhe e konsideron thjesht një shaka.