Burri mes lotëve i pergjerohet Eni Cobanit: Nuk takoj fëmijët, sepse do më vrasin, u dhashe para por…

LAJME

Dy vëllezër, Hyseni dhe Lefteri i janë drejtuar zonjës Eni Çobani tek seanca e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare. Lefteri ka pësuar një aksident me në Greqi dhe përfundoi në gjendje kome për 3 muaj. Shteti i dha dëmshpërblim 250 mijë euro atij dhe 100 mijë euro prindërve të Lefterit./Pamjet meP0SHT.

Por sipas tij këto lekë i ka marrë gruaja me baxhanakun e tij dhe tashmë ai ka ngelur pa lekë. Madje gruaja nuk ka paguar as 30 mijë euro shpenzime në spitalin ku Lefteri qëndroi 3 muaj në koma dhe tani atij i duhet të shesë shtëpinë që ka në Kuçovë për të paguar borxhin. Vëllai i tij Hyseni nuk është dakord që të shesë shtëpinë sepse thotë që prindërit do mbeten në mes të 4 rrugëve. Madje Lefteri tregon se ka marrë kë r cë nime se do e v r as in dhe ka fr i kë të takojë 3 fëmijët e tij.

Ardit Gjebrea: Po fëmijë ke?

Lefteri: Po kam tre.

Ardit Gjebrea: Kush i mban fëmijët?

Lefteri: Ajo.

Ardit Gjebrea: Sa kohë ke që nuk i sheh?

Lefteri: 3 muaj.

Ardit Gjebrea: Po nuk i lë ajo.

Lefteri tregon se jetojnë të dy në Kuçovë po ka f r ikë të shkojë të takojë fëmijët sepse thotë që e v r a s in.

Lefteri: Jemi afër po unë nuk shkoj se kam f r ikë se më v r a s in.

Ardit Gjebrea: Po kush do të të v r a së, për të parë fëmijët e tu do të të v r a s in?

Lefteri: Gruaja fut njerëz.

Ardit Gjebrea: Të kanë k ër ë nuar?

Lefteri: Po (q an).

Hyseni: Shtëpitë e plakut nuk do i shesësh fare ore.

Lefteri: Do i shes se s’bën.

Hyseni: Po nuk të lë unë.

Lefteri: Po më hanë gj akun, të tërë më hëngrën gj akun tim.

Hyseni: Ik tek gruaja.

Lefteri: Të vete tek gruaja që të v r a së dhe ajo mua, Zoti më ra në q afë mua, të më bjerë dhe ajo të më v r a së? Dalin ditë për ditë të më kë r c ë nojnë. Nuk e dija që ta bën grua kështu ore. Sa ishte i ati gjallë ishte mirë ajo, ishin njerëz të mirë, ia uli kokën ajo dhe e motra.