“Çartet“ Adelina: ‘Shyqyr Zotit që u martova me një maqedon, shqipëtarët far e “Flliqur” dhe të sëmurë në mendje’?

“Çartet“ Adelina: ‘Shyqyr Zotit që u martova me një maqedon, shqipëtarët far e “Flliqur” dhe të sëmurë në mendje’?

Është kryqëzuar për shkak se u martua me një miliarder nga Maqedonia, shqiptarja Adelina Tahiri nuk është duke mundur ti rezistojë mediet, ajo i ka akuzuar duke thëne se janë te ç.mendur. E ftuar ne një emision Adelina është pyetur për shtëpinë e re, e cila kushton miliona euro ndërsa ajo si duket është n.ervozuar me ketë pyetje. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!