Çifti nis jetën në një Shtëpi të re, Gruaja cohet në mes të natës duke qarë, ajo që i nxjerrin i tronditi mjekët

LAJME

Disa gjëra, në jetën normale, ne besojmë se nuk ekzistojnë dhe se ato mund të ndodhin vetëm në filma, por në realitet ato ndodhin me të vërtetë.Rreth një muaj më parë, Katie Holley nga Florida duhej të jetonte në një skenë horror dhe tani ajo vendosi t’i tregonte të gjithëve se çfarë kishte kaluar.shtype rek lamen shiko lajmi n e plote …