Cilen gjyshe duan femijet me shume? Te mamit apo te babit, psikologet na habiten

Cilen gjyshe duan femijet me shume? Te mamit apo te babit, psikologet na habiten

Sipas disa studimeve që përcjell një portal italian (passionemamma), gjyshja nga ana e nënës është më e rëndësishme për fëmijën se ajo nga ana e babait. Kjo gjë ndikohet nga disa faktorë dhe le të shohim cilët janë ato. Përse gjyshja e mamit është më e rëndësishme? Për forcë të zakonit fëmija do të kalojë më shumë kohë me gjyshen e mamit duke qënë se edhe vetë nëna e re do të preferojë të kalojë më tepër kohë me nënën e saj. Do të kërkojë ta shoqërojë gjatë ekografisë, në momentin e banjos së fëmijës, do t’i kërkojë ta ndihmojë me fëmijën etj. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni рamјеn.