Daut Haradinaj reagon pas rastit te Dardan Molliqaj i del ne mbrojtje dhe thote qe…

Daut Haradinaj reagon pas rastit te Dardan Molliqaj i del ne mbrojtje dhe thote qe…

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj, ka reaguar pas arr.es.ti.it të kreut të Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj.Haradinaj ka shkruar në Facebook se e drejta për të pro.te.stu.ar garantohet me Kus.hte.tutë, prandaj sipas tij, Insp.ek.tor.ati i Po.l.ici.së së Kosovës duhet ta traj.tojë ar.res.ti.min e Molliqajt, për të parë nëse ka pasur t.ejka.lim të kompete.ncave.

“Kus.hte.tuta e Kosovës gara.nton të drejtën për të prot.estu.ar, prandaj arre.sti.mi dhe pë.rgja.kja e Dardan Molliqajt duhet të jetë rast për Ins.pe.ktora.tin Po.lic.or, për të verifikuar se a ka pasur tejkalim të kompetencave”, ka shkruar Haradinaj.Ndryshe, kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj dhe aktivistë të tjerë të partisë së tij janë arr.es.tu.ar, pasi pen.gu.an mbarvajtjen e konferencës së kryetarës së Gj.ykat.ës Speciale, Ekaterina Trëndafilova.