Duda Balje ka vajzë 21 vjeçare (Foto)

Duda Balje ka vajzë 21 vjeçare (Foto)

Duda Balje tashmë është figurë e konfirmuar e skenës sonë politike.

Ajo, është një politikane kosovare me origjinë boshnjake.

Është deputete e Kuvendit të Kosovës për të disaten herë, e gjithashtu kryesoi Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione.

Baljes, i është dashur shpesh të flasë edhe për jetën private, pasi media është tejet e interesuar për të si personazh publik.

Deputetja ka treguar se është nënë e dy fëmijëve tashmë madhor.

Kjo është vajza e Duda Balje, që siç kuptojmë, është e fejuar.