E dhimbëshme në akѕidentin traаgjik afër Strazhëѕ humbi jetën Evzal Seli

E dhimbëshme në akѕidentin traаgjik afër Strazhëѕ humbi jetën Evzal Seli

Gostivari në zi, në a ksidentin tragjik afër Strazhës humbi jetën Evzal Seli

Në a ksidentin tra gjik që ndodhi të shtunën në magjistralen Gostivar – Kërçovë, në afërsi të fshatit Novo Sellë, vi ktima ishte Evzal Selimi, 30 vjeçari nga Gostivari.

Selimi ishte një sipërmarrës i ri në qytetin e Gostivarit. Me punën e tij të ndershme, Selimi kishte fituar zemrat e njerëzve që punonte, por edhe të shoqërisë, fqinjve dhe familjes.

Selimi jetonte bashkë me familjen e tij në Gostivar, kurse prindërit i jetonin në Austri. Pas vetës, Selimi ka lënë dy fëmijë të vegjël dhe bashkëshorten e tij.