E FUNDIT: Aks Ident me dy të pla gosur, makinat bëhen copë-copë nga përpl asja

LAJME

Një aks ident i rën dë është shënuar pasditen e sotme në Shqiperi, ku janë përfshirë dy automjete. Si pasojë e përpl asjes, kanë mbetur të pla gosur dy persona, ndërsa aks identi ka ndodhur në vendin e quajtur Fermë Çlirim. Paraprakisht dyshohet se shkak i aksi dentit ka qenë shpejtësiea e lartë me të cilën lëvizte njëri nga mjetet. Siç shihet dhe në videon e mëposhtme, dy mjetet kanë pësuar dë me të shumta materiale.