E FUNDIT/ Glauk Konjufca i del kunder Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit per kete çeshtje!!! Habiten gjithe qytetaret

E FUNDIT/ Glauk Konjufca i del kunder Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit per kete çeshtje!!! Habiten gjithe qytetaret

E FUNDIT/ Glauk Konjufca i del kunder Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit per kete çeshtje!!! Habiten gjithe qytetaret

Glauk Konjufca: Nëse do pye,tesha unë, do t’i shtyja zgjedh,jet.Si pasojë e gjendjes alar mante të krijuar në vend me p jande,mijnë, ditë më parë kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku ka kërkuar që fushata zgjedh,ore të shkurtohet në 10 ditë.Thuajse në përkrahje të tij doli kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi dhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, derisa ky i fundit pro,pozoi fushatë veç 5 ditë, përcjell Klankosova.tv.Megjithatë, anulim të fusha tës zgjedh,ore tashmë po kërkon krye,kuvendari Glauk Konjufca, i cili vie nga radhët e Vetëvendosjes.Ai tha në T7, se s’do të duhej të lejohej mbajtja e fusha tës zgjedh,ore para zgjedh,jeve të tetorit.”Fushata zgjedh,ore jo vetëm që duhet të shkurtohet por unë do të thoja ndoshta të hiqet krejt për shkak të p jande,mijsë”.

”Së pari mua mu dukën shumë të ar,syeshme adresimet edhe të z.Abdixhiku edhe të z.Krasniqi sa i përket zgjedh,jeve dhe fushatës zgjedhore. Unë pajtohem plotësisht me këtë qëndrim”, deklaron krye,parlamentari.Konjufca po ashtu, ka vlerësuar se, bazuar në gjendjen p jande,mijke që po mbizotëron në Kosovë, do duhej të shtyheshin zgjedh,jet lokale, të përcaktuara të mbahen më 17 tetor.”Kjo nuk varet prej meje [shtyrja e zgjedh,jeve] por nëse do të thoja mendimin tim personal unë mendoj që zgjedh,jet do të duhej të shtyheshin”.”Sa i përket shtyrjes së zgjedh,jeve mendoj që është kompetencë e pre sidencës. Por me sa di unë pre sidentja vendimin e saj e merr pas reko,mandimit të IKSHPK’së”, ka deklaruar Konjufca.