E FUNDIT/ “Trimi” i Lugines se Presheves pa ju trembur syri fare, ne mes te Beogradit ja perplasi ne fytyre disa fjale Vuçiqit per dialogun me Kosoven – Te lumte z.Kamberi

LAJME

E FUNDIT/ “Trimi” i Lugines se Presheves pa ju trembur syri fare, ne mes te Beogradit ja perplasi ne fytyre disa fjale Vuçiqit per dialogun me Kosoven – Te lumte z.Kamberi

Kamberi, Vuçiqit: Mund ta keni Saranda Bogujevcin përballë në dialog, s’do mund ta shik,oni në sy.Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë e ka paralajm,ëruar presidentin serb, Aleksandar Vuçiq se në njërin nga rau,ndet e radhës të dialo,gut mund ta ketë përballë, të mbijet,uarën e mas krë,s mbi fami,ljen e saj gjatë Iufj,tës, tashmë nënkryetare e Kuvendit të Kosovës, Saranda Bogujevcin.Kamberi i ka thënë Vuçiqit se nuk beson që mund ta shiko,nte qetazi në sy Bogujevcin, pasi familjen e saj e vranë parami,lit arë,t serbë, njofton Klan Kosova.”Mund të ndodhë Z. president, që në njërin nga raundet e ra,dhës, përballë, në tryezën e bisedi,meve ta keni Saranda Bogujevcin, familjen e së cilës e kanë v rj,arë “Shkorp ion,at” serbë. Njerëzorja në ju nuk do t’ju lejojë ta shik,oni në sy qetazi”, tha Kamberi.Ai thek,soi se ricik,limi i termave të viteve 1990 nuk duhet të kenë ve,nd në dialog dhe se Serbia duhet ta kupt,ojë se pavar,ësia e Kosovës është rezul,tat i prish,jes së Jugosllavisë.