E FUNDIT/ Zbulohen emra te rinj qe do te merren nga Specialja, ja paralajmerimi i frikshem i ish-agjentit te SHIK-ut

LAJME

E FUNDIT/ Zbulohen emra te rinj qe do te merren nga Specialja, ja paralajmerimi i frikshem i ish-agjentit te SHIK-ut

Para,lajmërimi i frikshëm nga ish-agjenti i SHIK-ut: Së shpejti Gjh,yka ta Speciale do t’i a rres,to jë këta persona (Emrat) – Ish-eprori i lar të i UÇK-së dhe ish-a,gje nti i SHIK-ut, Naim Miftari ka para,lajmëruar a rres,ti me të reja nga Gjh,yka ta Speciale.Ai, përmes një postimi në facebook, duke e komentuar vizitën e kryetares së Gjh,yka tës Speciale në Kosovë, Ekatarina Trendafilova, thotë se, kjo Gjh,yka të u detyrua të votohet nga deputetët e Kuvendit të Kosovës nga Hashim Thaçi.Sipas Miftarit, Thaçi ka menduar se bashk me Kadri Veselin që janë të pa prekshëm nga Specialja, dhe në këtë mënyrë, ai shton se, kanë llo,garitur që në Speciale t’i dërgojnë shokët e tyre, si Rexhep Selimin, Daut Haradinaj, Azem Sylën, Sali Mustafën dhe disa emra të tjerë të cilët i ka shkruar me iniciale.Pra, të gjithë këta, janë emra të njohur të UÇK-së, të cilët Miftari thotë se priten të a rres,toh en së shpejti.Postimi i plotë: