E lanë në Kabul, рrindërit kanë frikë se nuk do ta ѕhohin ѕërish beben e tyre 7-muajѕhe

E lanë në Kabul, рrindërit kanë frikë se nuk do ta ѕhohin ѕërish beben e tyre 7-muajѕhe

Burri i saj britanik u bashkua me të në dhjetor dhe ajo lindi në Afganistan muajin tjetër.

Nënës më në fund iu dha një vizë me një hyrje, dhe afat 30 ditë për t’u kthyer dhe më pas të aplikonte për një leje zëvendësimi. Por vajza e tyre e vogël nuk kishte marrë ende pasaportën e saj britanike, kështu që duhej të qëndronte me gjyshërit e saj në Kabul.

“Jam larg nga foshnja ime prej muajsh, jam e humbur pa të pranë meje dhe ne po e humbasim shpresën. I lutem qeverisë që të na ndihmojë të na sjellë fëmijën dhe familjen time përsëri tek unë”, tha gruaja afgane për BBC.