E njohu per 1 jave dhe i kerkoi para! Vajza i kerkon leke emigrantit shqiptar por ai i ben ate qe nuk e pr iste kurre

LAJME

Ashtu siç edhe u pa nga të gjithë, 79% votuan se femrat në Shqipëri janë materialiste, duke treguar edhe njëherë se sinqeriteti në dashuri dhe shoqëri ka rënë.

E sikur të mos mjaftonte ky votim, një tjetër rast ku tregohet edhe njeherë sesa materialiste janë femrat ka mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA.

Një i ri, i cili jeton në Angli ka dërguar mesazhet ku ka folur me një vajzë në Shqipëri. Vetëm me një javë bisedë, e reja i ka kërkuar 200 Paund, pasi sipas saj i ishte pr.ishur makina. Djali nuk ka pranuar t’ia japë dhe pas kësaj ajo e ka of.enduar duke i thënë ba.rbon dhe duke i bërë bllok.

Njëherazi i riu shqiptar bën thirrje që vajzat të mos shohin paranë tek djem pasi mund të kenë një fund të trishtë.
EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.