E ruajta për natën e parë të martesës dhe burri im italian qau si fëmijë kur kuptoi se nuk e kisha bërë me asnjë burrë

E ruajta për natën e parë të martesës dhe burri im italian qau si fëmijë kur kuptoi se nuk e kisha bërë me asnjë burrë

E ruajta për natën e parë të martesës dhe burri im italian qau si fëmijë kur kuptoi se nuk e kisha bërë me asnjë burrë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza nga e tregon hapur fare me detaje të gjitha: E ruajta për natën e parë të martesës dhe burri im italian qau si fëmijë kur kuptoi se nuk e kisha bërë me asnjë burrë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sa herë preket tema e virg jërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit. Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer historinë e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet