Enca Haxhia shtatzënë për herë të parë? Këngëtarja shuan të gjitha dyshimet një herë e mirë (Foto)

Enca Haxhia shtatzënë për herë të parë? Këngëtarja shuan të gjitha dyshimet një herë e mirë (Foto)

Enca Haxhia shtatzënë për herë të parë? Këngëtarja shuan të gjitha dyshimet një herë e mirë (Foto)

Një ndjekës i këngëtares Enxha Haxhia, i cili nuk dihet se nga ka marrë shkas për dyshimet e tij, s’ka ngurruar ta pyesë atë në “Instagram” lidhur me një shtatzëni të mundshme. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…