Ganimete Musliu nuk “mat” fjalet ndaj Kurtit-Ai e mashtroi krejt Kosoven sepse…

LAJME

Ganimete Musliu nuk “mat” fjalet ndaj Kurtit-Ai e mashtroi krejt Kosoven sepse…

Anëtarja e kryesisë së PDK’së, Ganimete Musliu a.kuz0i kryeministrin Albin Kurti, se në 100 ditët e para të qeverisjes ka bërë të njëjtat gjëra, për të cilat më parë ka a.kuz.ar paraardhësit e tij.“Ai m.ashtroi gratë e d.h.un.ua.ra, nënat e fëmijëve të z.h.dukur dhe familjet e d.es hmorëve duke thënë se nuk do ulej në tavolinë me Vuçiç, pa kërkuar të paktën falje Serbia. Ai e bëri këtë dhe nuk mund t’i thuash ndryshe një kryeministri si Albin Kurti, veç se një m.ash.trues , i cili luan me dh.imbjen e popullit të vet dhe me fatin e dh.imb.shëm të popullit të vet, për të arritur karrierën e tij personale, për të plotësuar e.gon e tij,” – tha Ganimete Musliu, e cila e komentoi të paju.stif.ikueshëm takimin në Bruksel.

“Në fazën që ai ka shkuar në bisedime, komplet takimi është i pajus.ifikueshëm për ne.Albin Kurti duhet të kërkojë falje qytetarëve qoftë përmes parlamentit, qoftë përmes rrjeteve sociale, për m.ashtrimet që ka bërë, pasi ai nuk arriti të binte qeverinë e Serbisë të kërkonte falje,” –shtoi ajo.