Geci ofendon Hashim Thaçin,Isa Mustafen e te tjeret…”Ju jeni bashkepuntor te Vuçiqit tradhtar te Atdheut,Albin Kurtin tani e dojne 90% e Popullit”

LAJME

Veprimtari i LDK-së, Halil Geci, ka reaguar ash,p ër ndaj kri tikues ve të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit.Ai përmes një shkrimi në Facebook, thotë se, kryeministri Kurti ua përkujtoi atyre në Kuvendin e Kosovës, se që 10 vite në dialog e kanë bërë llu gë.Ai shkruan se trad htarët e atdheut, kanë mbjell kan c,er mbi Kosovës, kurse Vuçiq, sipas tij, i ka armë të forta në dorën e tij për të shk at ër,r uar Kosovën.Geci thotë se Vuçiqi i ka paguar mirë e në fund i ka dërguar në bu.r.g, e tash kanë mbetur tradhtar të atdheut.Postimi i Halil Gecit:

Po qojnë pluhur “BIKAT E TRE DH UR”ata që lobuan për ndarjen e Kosovës emri i tyre i përveshëm tra htaret e ATEDHEUT.!?Dialogu Kosovë Serbi në mes kryeministrit Kurtit me Vučičin në Bruksel ka ngritur pl uh ur nga opozita dhe nga disa analizues që janë treguar dhe po vërtetohen se kanë qenë dhe janë zag ar et e ish pushtetarëve paraprak.Këto tra dhti që ja keni vënë atdheut mbi supe, si dhe fan t,om komuna të shpërndara thellë ne territore të Kosovës nuk do ju fa li m kurrë. Sot po pir dh,n i në pu sin e juaj e juaja po i thoni Albinit pij…Albini asnjë të ke,qe deri me sot nuk ja ka bërë atdheut, përk un dra zi ai me pro te s.ta e kundërshtime u mundua me shp irt tua nda li tra dhti të e juaja.

Pikat e shtruara në bisedime të Brukselit janë të njëjtat me ato që Presidenti Biden dhe NA TO-ja ua ka rekomanduar të dyja shteteve.Ani kur po i dëgjoi njëfarë analisti Astrit dashin më falni Gashin dhe Vehbi Kajtazin që sa herë mundohen me kri ti kuar kthehen nga moderatori e ja bëjnë me isharet (kokë) kinse këqyrem se si i go das (çka flas) retorika e tyre keni thënë në fushat i ka dalur bo ja, mu nga kjo që po tentoni ta nj oll os ni punën e kryeministrit Kurti pikërisht kr iti kat e juaja të dh.ir.a po ua shtoni votat Kurtit, në TV D nga 56% sa ishte para zgjedhjeve vlershmi i votuesve në fb sot po i afrohen 90% përkrahjen qytetare për Kryeministrin Kurti.Fa j tor et i të gjitha tr adht ive për të l ig at e këtij vendi janë Zu,za.r et dhe zu za ri,ca.t e LDK-PDK-s ngase për mes këtyre la hp,er.ave u dë,mt.ua Kosova në sk.ajsh.mëri.