Ish Deputeti deklarate te forte ndaj Kurtit-“Dy rrugë i ka Albin Kurti, ose ka me shku në shpi ose ka me pranu Asociacionin”

Ish Deputeti deklarate te forte ndaj Kurtit-“Dy rrugë i ka Albin Kurti, ose ka me shku në shpi ose ka me pranu Asociacionin”

Ish Deputeti deklarate te forte ndaj Kurtit-“Dy rrugë i ka Albin Kurti, ose ka me shku në shpi ose ka me pranu Asociacionin”

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, ka reaguar në lidhje me deklaratën e ambasadorit amerikan Philip Kosnett, që bëri thirrje për formimin e Asociacionit.Zeka, tha se nëse kryeministri Albin Kurti, nuk pranon që asociacioni të formohet, atëherë ai do shkoj në shtëpi.Ai tha se pa ambasadorët e QUI NT’it nuk ishte bërë Qeveria e Kosovës, ashtu siç janë bërë edhe Qeveritë e reja.

‘’Dy rrugë i ka Albin Kurti, o ka me shku në shpi, o ka me pranu asociacionin.’’Tutje Zeka tha edhe nëse Kurti i ka 110 deputetë, nëse nuk pranon asoc iacio nin apo çkado që i se rvo het nga Brukseli dhe Washingtoni, atëherë do shkojë në shtëpi.Kujtojmë se Kurti sot është pyetur në lidhje me k ri jim in e asociacionit për të cilin tha se nuk është e mundur të ndodhë, pasi nuk parashihet as me kush tet utë.