Ja nje foto e rrallë e heroit te kombit Mujë Krasniqi sebashku me Kadri Veselin

Ja nje foto e rrallë e heroit te kombit Mujë Krasniqi sebashku me Kadri Veselin

Foto e rrallë: Heroi Mujë Krasniqi dhe Kadri Veseli, të ar matoj,sur me ka IIash,ni kovë.Një foto ekskluzive e ka siguruar Epilogu. Në këtë foto shihet Heroi i Kombit Mujë Krasniqi dhe njëri nga Iufj,tëta rët e parë Kadri Veseli.Ata shihen të pajisur me ka IIash,ni kovë.Mujë Krasniqi i njohur si Koman dant Kapuçi lindi më 6 qershor të vitit 1967[1] në fshatin Çabiq të Klinës dhe më 14 dhjetor 1998 ra desh,morë heroikisht bashkë me 36 Iufj,teta ret e tij në kufirin shqiptaro-shqiptar pas një prite nga for cat poI,icore serbe,[2] Ai ishte koman dant i brigades 113 të zonës operative të Drenicës po ashtu Krasniqi ka qenë pjesmarrës në dal,jen publike të UÇK-së në fshatin Llaushë të Skënderajt në va rri,min e mësusit Halit Geci