Jam ne moshe mirepo dua te martohem,por me vjen tu rp prej femijeve si tua them kete.!!!

Jam ne moshe mirepo dua te martohem,por me vjen tu rp prej femijeve si tua them kete.!!!

Jam nje gru 44 vjeqa re dhe jam ndare nga burri shk aku se ai martu 4 here gjate jetes kur ishim ende se bashku me ka trad htu shum here vetem per te kryer qejfin e ti mard hanieuale dhe une durova shum dhe nuk mujta me e u ndava qe nje vite me ish jam martu ne moshen 17 vjeq are dhe sot i kam tre femij te rritur qe i dua shum por secili nga femija jan ne banesat e tyre dhe jan te punsum.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.