“Kam 3 vite pa bërë s.k.s burri jeton ne Itali, refuzon të vie në shtëpi,,, do ta tra.dhëtoj tani e tutje

“Kam 3 vite pa bërë s.k.s burri jeton ne Itali, refuzon të vie në shtëpi,,, do ta tra.dhëtoj tani e tutje

Kam 3 vite pa bërë s.k.s burri jeton ne Itali, refuzon të vie në shtëpi,,, do ta tra.dhëtoj tani e tutje

Jam e martuar ka me shume se 5 vite, por u bene 3 vite qe burri nuk me vie ne shtepi pasi ai jeton ne Itali.

Sikur te mos kishte kushte te vinte ne shtepi bet.ohem se nuk do ta tra.dhetoja kurre ashtu si nuk e kam tr.adhetuar deri me tani, por ai me thote se tani me une nuk jam terheqese per shijen e tij dhe kjo eshte edhe me shume se ofe.ndim,sh1koni ket v1de0n time ketu dhe pastaj vlersoni ju.

“A duhet të largohem? Burri dhe unë kemi qenë së bashku për 23 vjet dhe kemi dy fëmijë, por ne nuk kemi kry.er mar.rëdhënie s*ksu.ale në gati tri vjet. Burri im thotë se nuk më sheh më tërheqëse.

A duhet të largohem prej tij?Ai nuk është i gatshëm të bëjë përp.jekje për të shpëtuar këtë lidhje keshtu qe do ta tra.dhetoj dhe nuk me vjen tu.rp fareEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.