Kamera e fokusoi krejt PAPRlTUR, Adës i dalin sheshit pjesët…(Video)

Kamera e fokusoi krejt PAPRlTUR, Adës i dalin sheshit pjesët…(Video)

Nuk munguan puthjet dhe ledhatimet në takimin e parë të Adës dhe Edi gjatë takimit në natyrë.Të dy fillimisht folën për familjen e tyre dhe mar rëdh ëniet që kanë me ta./Pamjet meP0SHT.

Më pas Edi e quajti të ftohtë Adën, e cila po rrinte shumë larg djalit. Por më pas gjithçka ndryshoi dhe ata u afruan.

Por Ades i doli në pah pjesa in time pasi që kamera e fokusoji aq papritmas , në videon më poshtë mund të dalloni në shumë pak sekonda pasi që produksioni e pr eu atë pjesë.