Kjo është Doruntina, 31 vjeçarja nga Drenasi që ndërroi jetë nga virusi

Kjo është Doruntina, 31 vjeçarja nga Drenasi që ndërroi jetë nga virusi

Ka vdekur infermierja Doruntina Thaqi Morina, nga fshati Llapushnik, komuna e Drenasit, si pasojë e virusit.

Në një postim nga bashkëshorti i saj Sami Morina shkruhet se vdekja e infermierës ka shkaktuar dhimbje të madhe në familje.

Postimi i plotë

Miqë, shok e familjar, te pikëlluar dhe me dhembje te madhe dhe veshtirë te përballueshme ju njoftoj se, ka ndrruar jetë bashkortja ime Doruntina Thaqi Morina . Vorrimi i te ndjeres behet sot me, 08.09.21 ne ora 17:00.
Te Zotit jemi dhe ta ai do te kthehemi, Zoti e meshiroftë shpirtin e saj.
Lamtumirë e dashur, e perjtshme dashuria e kujtimi per ty!
Te duam pafundsisht une Stella dhe Diori.
Lamtumirë, e do te takohemi ne perjetësi e dashura grua!