Kjo foto po çmend internetin, shiheni me vëmendje ka diçka që nuk shkon ketu..

Kjo foto po çmend internetin, shiheni me vëmendje ka diçka që nuk shkon ketu..

Që nga momenti i postimit në Reddit kjo foto u bë hit në rrjetet sociale. Fotoja mund të duket mjaft normale po kur shihet me vëmendje ka një detaj të pazakontë e konfuz.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Të treja vajzat kanë pozuar në mënyrë të natyrshme përpara kameras dhe duken shumë rehat. Nëse e vini re me vëmendje vajzat janë ulur mbi një stol inekzistent. Kjo foto po ç mend internetin.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.