Kjo grua lindi tetënjakë, ja si duken ata sot pas 10 vitesh (Foto)

Kjo grua lindi tetënjakë, ja si duken ata sot pas 10 vitesh (Foto)

Kjo grua lindi tetënjakë, ja si duken ata sot pas 10 vitesh /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tr.onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë. Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…