Krenar me policinë e Kosovës, shikojeni si ju flet në Shqip protestuesve në Veri (PAMJE)

Krenar me policinë e Kosovës, shikojeni si ju flet në Shqip protestuesve në Veri (PAMJE)

Serbët nga veriu i Kosovës b llokuan pikën kufitare të Jarinjes në të dy drejtimet dhe anëtarët e Njësίsë Specίale të f orcave policore të Republikës së Kosovës kërkuan që ata të shpërndaheshin.

Kështu shkruajnë mediat në gjuhën serbe, sipas të cilave numër i madh i qytetarëve të pakënaqur u mblodhën për shkak të rrίtjes së pranisë së njësίve specίale dhe vendosjes së njoftuar të reciprocitetit, nga autoritetet në Prishtinë /Pamje mePosht

Kështu, siç raportohet më tej, ata kanë ndaluar trafikun në të dy korsitë dhe njësitë speciale po u kërkojnë atyre të shpërndahen.